Social Icons

twitterfacebookgoogle plusmyspacerss feedemail

Selasa, 16 Jun 2009

The Final Destination...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
Kali ni sy nk cerita pasai movie pulak...
Maklum lah skrg ni dh gila movie plak ...
Huhuhu...

The Final Destination

Tgk sj gambar kat atas tu mesti ramai yang tahu filem ini...
Mungkin ada tak sabar2 nak tunggu tayangannya...
Tak kurang juga yang tak sedap badan bila dengar filem keempat bg Final Destination bakal kluar pada 27 Ogos 2009 di MALAYSIA...blogger-emoticon.blogspot.com

Apa????
Filem ni kluar kat Malaysia dulu?? ...blogger-emoticon.blogspot.com
Tak percaya?? Ni dia sumbernya...
Filem ini juga dikenali sebagai Final Destination 4 atau Final Destination : Death Trip 3D...
Tetapi telah diberi penjenamaan semula...

Maka jadila namanya The Final Destination...
Filem ni agak unik sikit berbanding filem sebelumnya (depa katala)...
Sebab filem ini menggunakan teknologi HD 3-D...
Jd, fhm2 sj la cmmana gambar dia...
Filem ni dikatakan merupakan filem pertama dalam sirinya yang pakai teknologi canggih ni...
Kalau filem pertama pasai Kapal Terbang...

Filem kedua pasai Kemalangan Jalan Raya...
Filem ketiga pasai Roller Coaster...
The Final Destination ni pulak pasai kemalangan jgk...
Kemalangan masa tgk perlumbaan kreta...
Hmmm...
Mungkin ada yg tak faham ap yg penulis nk bgtau...
Jd bolehla tgk Trailer kat bwh ni...
Sekian...
Terima Kasih pasai luangkan masa baca post ni




Suka Artikel ini? :

Ikut MANMA Site di facebook :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
Kembali ke Atas | Orang Sedang Membaca Disokong oleh | Dibina dan dikemaskini oleh "MANMA™ Site"
Kualiti terbaik menggunakan atau atau pada resolusi 1024x768 atau lebih