Social Icons

twitterfacebookgoogle plusmyspacerss feedemail

Rabu, 25 Julai 2012

Hari Kemerdekaan 2012

Hari Kemerdekaan atau Hari Kebangsaan...
Disambut setiap tahun di negara kita...
Iaitu setiap kali tanggal 31 Ogos setiap tahun...
Bemula dengan sambutan pertama pada tahun 1957...
Kira - kira balik dah genap...
Ehh... Kejap2...
Tahun ni nombor ganjil kan??
Dah ganjil 55 tahun kita menyambut hari kemerdekaan...
Err... Macam pelik pulak bunyinya...
Huhuhu...
Seperti yang kita tahu...
Walaupun masih ada yang mungkin tidak tahu...
Tema untuk tahun ni dah bukan 1 Malaysia dah...
Haaa... Tu la hampa (untuk yang tak tau lg, yang tau senyap sudah) ...
Tak ambik tahu hal semasa...
Tahun ni tema hari kemerdekaan kita...
"Janji Ditepati"
Apa yang ditepatinya??
Entah la...
Tak berani nak komen lebih - lebih...


Tapi bukan tu yang penulis nak tekankan kat sini...
Yang penulis nak tekankan kat sini logo tahun ni...
Jom kita tengok logo untuk tahun ni...
Memang paling lawa dalam sejarah...
Paling susah nak buat lukis...

Suka Artikel ini? :

Ikut MANMA Site di facebook :

Ahad, 22 Julai 2012

Salam Ramadhan 2012...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
Lama jugak blog ini tak dikemaskini...
Almaklumlah...
Makin malas nak menaip...
Tambah - tambah pulak sekarang ni idea nak tulis makin berkurang...
Tambah pulak dengan kesibukkan projek untuk subjek...
Err... Berapa kali tambah dah...

Rasanya tak terlambat lagi kot untuk penulis nak ucapkan...
"SELAMAT  BERPUASA"...
Kepada pembaca yang masih sudi berkunjung ke blog ini...
Mula ingat dah tak dak orang tengok dah...
Sekali tengok statistik ada orang masuk lagi...
Walaupun banyaknya bot enjin carian...

Apa - apa pun terima kasih kepada yang masih baca blog ni...
Walaupun dah lama tak update...
Semoga kita semua sentiasa diberkati sepanjang hidup...
Semoga sentiasa dirahmati sentiasa...
Sekian untuk post kali ini...
Terima kasih...


Suka Artikel ini? :

Ikut MANMA Site di facebook :

 
Kembali ke Atas | Orang Sedang Membaca Disokong oleh | Dibina dan dikemaskini oleh "MANMA™ Site"
Kualiti terbaik menggunakan atau atau pada resolusi 1024x768 atau lebih