Social Icons

twitterfacebookgoogle plusmyspacerss feedemail

Isnin, 24 Mei 2010

Blog Game...

Salam semua...
Sebelum nih penulis ada kata nak bukak satu blog untuk koleksi game...
Bukan pasai apa...
Sebab game cari barang tersembunyi tu kecik sangat...
Mau naik juling mata tengok...
Jadi disebabkan oleh masalah tersebut...
Penulis berpendapat untuk membuka blog baru...
Jadi blog tu pun telah selamat dibuka...
Semua pelawat dijemput untuk ke blog tersebut...



World Of Game - Collection of Flash Online Game


Maaf ye sebab blog under construction...

Suka Artikel ini? :

Ikut MANMA Site di facebook :

Jumaat, 21 Mei 2010

Blog Game akan dibuka...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Setelah penulis memikirkan semalaman...
Akhirnya penulis membuat keputusan untuk membuka satu blog...
Yang mana akan mengumpulkan game - game yang sempat dikumpul...
Buat masa ini penulis akan mengambil game - game daripada website lain...
Sebab penulis pun tak berapa tahu lagi macam mana nak buat game...
Jadi pelawat bolehlah ke blog yang bakal dibuka tak lama lagi...
Sekian...

Suka Artikel ini? :

Ikut MANMA Site di facebook :

Arabella 4 (Hide and Seek game)...

You will need the <a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/" target="_blank">Macromedia Flash Player</a> to play this game.

Suka Artikel ini? :

Ikut MANMA Site di facebook :

Rabu, 19 Mei 2010

Meh kita men...

You will need the <a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/" target="_blank">Macromedia Flash Player</a> to play this game.

Suka Artikel ini? :

Ikut MANMA Site di facebook :

Rabu, 5 Mei 2010

1 lelaki 4 perempuan dan 1 perempuan 4 lelaki

Salam~
Pertama sekali bila tengok tajuk kat atas...
Mesti korang terfikir...
Apa benda la budak ni nak tulis...
Poligami ke??
Tapi kalau poligami...
Kenapa 1 perempuan 4 lelaki??
Bila pulak keluar hukum 1 perempuan boleh kahwin dengan 4 lelaki??
Hmm...
Apa sebenar ceritanya nih??

Suka Artikel ini? :

Ikut MANMA Site di facebook :

 
Kembali ke Atas | Orang Sedang Membaca Disokong oleh | Dibina dan dikemaskini oleh "MANMA™ Site"
Kualiti terbaik menggunakan atau atau pada resolusi 1024x768 atau lebih