Social Icons

twitterfacebookgoogle plusmyspacerss feedemail

Khamis, 26 Jun 2008

Perjalanan ke Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM)...

Khamis 26 Jun 2008

Pi buka akaun Bank Islam...(sebab U aku guna Bank Islam untuk masuk duit PTPTN)..... Sib bek orang tak ramai jadi pi isi kat kaunter je la.. Pastu terus bagi kat kak tu....Akaun SSPN tak leh nak bukak lagi coz lupa bawak salinan slip gaji.....

Jumaat 27 Jun 208

Pagi
Pagi2 lagi dah pi cari tandatangan tok penghulu sebab biasalakan suka buat kerja last minute......

Petang
Pi sembahyang jumaat dulu.....hehehehehehe
Pastu berkemas untuk memulakan perjalanan...............
Mula2 pi tengok Paksu aku dulu yang baru masuk kat HJ...........
Dalam kul lima baru bertolak.........
Macam besa la naiik lebuhraya kan sekali pecut tak 120 tak sah......(tapi bukan aku yang bawak.......aku mana ada lesen lagi hehehehehehehehe)......

Malam
Sampai kat Tapah dalam kul 9.00 malam baru boleh stop sat coz kat Sg Perak baru dok nak naik taraf........
Cadang malam tu nak terus ke Melaka tapi bila sampai kat Bangi teringat pulak yang Mak Su(adik mak aku yang tadi tu adik pak aku) suruh singgah kat umah dia kat Bandar Putera Mahkota.......

Punya la cari, dah la tak pernah dengar Putera Mahkota tu........
So mak aku telefon la Mak Su aku tu. Masa tu dah lepas kat simpang nak keluar ke KLIA ka CyberJaya(tak ingat la simpang mana tapi dah lepas sikit la simpang nak pi tempat Mak Su aku tu)..........
Bila bagitau macam tu kat Mak Su aku dia suruh cari simpang nak keluar ke nilai utara.....
Maka kami yang tak berapa tau tempat tu terus cari simpang Nilai.........
Bila dah sampai ke Nilai3 maka kami taula kata kami dah sesat...........
Maka akula yang cari balik sign board nak pi ke Bangi balik........
Bila dah masuk kat Bandar Putera Mahkota tu.....mak aku pun telefonla Mak Su aku... Dah silap dengar pusing pi kat tempat lain. Pusingla balik pulak.....
Last -last sampai jugak kat Umah Mak Su aku.......

Untuk mengetahui kisah selanjutnya tunggu versi kedua pulak ye.......


Suka Artikel ini? :

Ikut MANMA Site di facebook :

Khamis, 19 Jun 2008

Tip untuk mengurangkan tekanan berikutan kenaikan harga minyak........


Macam mana kalau satu family yang kurang berada mempunyai anak yang ramai perlu buat supaya tidak membawa barangan berlebihan dalam kereta.




Kena selalu guna lebuhrayalah nampaknya lepas ni.
Mampus kalau dok kat KL jalan selalu jem.
Pastu kena buat soal selidik bila nak beli kereta baru.


Suka Artikel ini? :

Ikut MANMA Site di facebook :

Ahad, 15 Jun 2008

Kiamat sudah terlalu hampir tiba.....

Amaran : 
Artikel ini mempunyai unsur - unsur 18 PL yang tidak sesuai untuk dibaca oleh kanak - kanak... Sila pastikan anda telah berumur 18 tahun ke atas ataupun cukup matang untuk membaca artikel ini... Bimbingan ahli keluarga yang lebih mengetahui diperlukan sekiranya anda berumur dibawah 18 tahun ataupun belum cukup matang...





Suka Artikel ini? :

Ikut MANMA Site di facebook :

 
Kembali ke Atas | Orang Sedang Membaca Disokong oleh | Dibina dan dikemaskini oleh "MANMA™ Site"
Kualiti terbaik menggunakan atau atau pada resolusi 1024x768 atau lebih