Social Icons

twitterfacebookgoogle plusmyspacerss feedemail

Selasa, 15 Disember 2009

Penyeragaman Semula Emel warga UTeM...

Hmm...
Nape ye saya post pasal ni??
Padahal bukannya penting pun post pasal benda nih...
Lagipun bukannya dapat duit pun buat post ni...
Hahaha...
Saja jer buat post nih...
Tengah cari idea nak tambahkan post...
Terbuka pulak pasal nih...
Post ni merupakan kemaskini daripada post "Emel baru pelajar UTeM..." yang dipost pada 19hb Julai 2009...

Assalamualaikum wrt. Wbt & Salam Sejahtera

Adalah dengan ini saya merujuk kepada perkara di atas
Dalam usaha memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk semua staf dan pelajar UTeM, Pusat Komputer telah menyeragamkan semua alamat email staf (akademik & pentadbiran) kepada email asal iaitu emailID@utem.edu.my dan pelajar kepada noMatrik@student.utem.edu.my
Oleh yang demikian, bagi semua pensyarah dan pelajar yang sebelum ini telah menukar alamat email kepada EmailID@live.utem.edu.my atau noMatrik@live.utem.edu.my, diharap dapat mendaftar semula ke dalam Windows Live ID (http://account.live.com) menggunakan alamat email baru iaitu NoMatrik@student.utem.edu.my.
Pihak Pusat Komputer memohon maaf di atas kesukaran yang dihadapi terutamanya Pelajar -pelajar atas penukaran semula alamat email rasmi kepada alamat email asal.
Untuk maklumat lanjut, layari http://www.utem.edu.my/student
Sekiranya menghadapi sebarang permasalahan berkaitan, adalah diharapkan agar Ybhg. Dapat menghubungi Pn Rafidah Kasim ( 3316337) atau En Khalid Pandi (3316052) untuk mendapatkan bantuan.
Sekian, harap maklum.

b/p: Pengarah Pusat Komputer
UTeM

Inilah mesej yang diterima dalam peti masuk emel yang saya daftarkan menggunakan noMatrik@live.utem.edu.my...
Jadi berdasarkan mesej diatas...
Emel staff kekal emailID@utem.edu.my...
Manakala hanya emel pelajar yang ditukar kepada noMatrikPelajar@student.utem.edu.my...
Jadi kepada pelajar yang dah daftar guna noMatrik@live.utem.my...
Silalah daftar semula guna noMatrikPelajar@student.utem.edu.my...

Untuk sesiapa yang nakkan pautan untuk manual pendaftaran emel baru...
Bolehlah dapatkan melalui pautan yang disediakan kat bawah...

Manual Emel Baru Pelajar UTeM (server UTeM)

Suka Artikel ini? :

Ikut MANMA Site di facebook :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
Kembali ke Atas | Orang Sedang Membaca Disokong oleh | Dibina dan dikemaskini oleh "MANMA™ Site"
Kualiti terbaik menggunakan atau atau pada resolusi 1024x768 atau lebih