Social Icons

twitterfacebookgoogle plusmyspacerss feedemail

Selasa, 24 Mei 2011

Luahan hati...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
Maaflah sebab tak sempat nak mengemaskini blog ini...
Taip macam ada orang baca pulak kan...
Hit ke blog ni pun dah turun...
Blog nih pun macam dah tak wujud...
Cari kat Google baru jumpa...
Itu pun dia siap tanya lagi...
'Did you mean: manga site '...
Hahaha...
Tapi kalau cari kat enjin carian lain...
Lagi hampeh...
Silap - silap tak jumpa terus...
Hahaha...

Dulu masa mula - mula berbloging...
Memang semangat habis...
Siap belajar SEO...
Tapi page rank kat enjin carian tak naik - naik...
Last - last sekali abaikan terus...
Hahaha...
Akhir sekali...
Tinggal macam tu saja...
Dah tak kemaskini dah...
Ni semua gara - gara assignment yang agak banyak...
Biasalah kan bila belajar...
Lepas tu dengan kemalasan yang melampau - lampau...
Dan masalah sambungan ke dunia tanpa sempadan...
Yang memang menambahkan lagi kemalasan aku nih...
Untuk kemaskini blog nih...
Hahaha...

Jadi ini la mungkin post yang pertama aku...
Yang merepek sorang - sorang...
Tu la hang...
Dulu gatai nak pisahkan blog nih ngan diari...
Kan dah dua - dua dah berhabuk...
Sampai ada satu post yang tak keluar - keluar...
Tak abih - abih lagi mengarang...
(Sebenarnya malas nak mengarang... Hahaha...)
Haishh...

Sekian dululah merapu kali ni...
Mintak maaf kepada yang menjadi peminat blog ini...
Sebab dah lama tak kemaskini...
Tulis panjang - panjang pun bukan ada maklumat yang ingin dikongsi...
Buat penat hampa baca saja...
Terima kasih kalau sanggup baca sampai habis...

Suka Artikel ini? :

Ikut MANMA Site di facebook :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
Kembali ke Atas | Orang Sedang Membaca Disokong oleh | Dibina dan dikemaskini oleh "MANMA™ Site"
Kualiti terbaik menggunakan atau atau pada resolusi 1024x768 atau lebih