Social Icons

twitterfacebookgoogle plusmyspacerss feedemail

Selasa, 10 Mac 2009

Tragedi di suatu hari......

Kisah ini terjadi pada 09-03-2008....
Pada hari menghantar lab exercise IDE yang sememangnye memeningkan kepale....
Aku tak faham langsung ape bende yang dia nak....
Jadi aku pun wat cambiasa 'copy and modified'....
Pastu cuba faham2 kan apa yang ak copy tu....
Tapi kali ni aku tak faham2 jugak....
Huh... nape lar susah sangat nak fahamkan bende tu......
Tapi bukan bende tu yang ak nak cerita.....

Jadi masa tu hujan renyai - renyai.....
Mulanya kami nak tunggu ar hujan tu berhenti.....
Tapi bila dah dekat nak pukul 4 pun hujan tak berhenti - henti jugak.....
Jadi kami ambik keputusan untuk redah jer hujan tu....
Lagi pun hujan renyai - renyai jer.... bukan lebat pun....
Tapi... tetiba jer masa ngah kat traffic light depan ngan balai polis....
Hujan mula lebat balik....
Sudah.... dah lar tak pakai baju hujan....
Sib bek bila sampai kat TTU 3.... hujan slow balik.....

Bila sampai kat cubic tu ingat boleh la print kat library.....
Tapi... library pulak tutup......
Maka kami berbincang lah mencari jalan penyelesaian untuk masalah ni.....
Ash bagi cadangan pi kat umah kawan dia kat TTU....
Sebab kawan dia banyak printer....
Leh pinjam jap.... [kena bayar jugak.... huhuhu....]

Masa kat simpang nak wat U-turn tu tetiba jer moto rase berat....
Nape plak ni.....
Rupa-rupanya tayar belakang pancit.....
Huhuhuhu~
Penyelesaiannya.... turun dan tolak moto dari simpang tu sampai kat umah kawan ash kat TTU tu.....

 
simpang yang moto pancit dengan rumah member ash

Dah selesai semua print.....
Pastu kami gi antar exercise tu kat cubic.....
Selesai.... [p/s : lepas ni ak tak terlibat.... ash sorang sorang jer yang kena lepas ni.... ak x nak citer.... tanya dia sendri....]

Suka Artikel ini? :

Ikut MANMA Site di facebook :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
Kembali ke Atas | Orang Sedang Membaca Disokong oleh | Dibina dan dikemaskini oleh "MANMA™ Site"
Kualiti terbaik menggunakan atau atau pada resolusi 1024x768 atau lebih